Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
BÝZÝM DE KALBÝMÝZ VAR DEÐÝL MÝ??...
28 Kasm 2024 - 00:41:18 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: BÝZÝM DE KALBÝMÝZ VAR DEÐÝL MÝ??...  (Okunma Says 12639 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
zlm
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 34

« Yantla #15 : 06 Austos 2012 - 12:34:23 »

hayýrlýsý olur inþ.

Hiç Bir Hastalýk Yoktur Ki,
Þifasý Olmasýn Ölüm Haricinde..!
fatih
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 155

« Yantla #16 : 08 Austos 2012 - 01:42:31 »

dost açý söyler kardeþim beni iyi dinle genelde beni cevrem pek dinlemez sert ve cok olumsuz olduðumu düþünürler ama sonrasýnda hep ben demiþtim  e gelir
 kardeþim aklýný baþýna al karýsý tarafýndan terk edilmiþ kendine güveni kalmamýþ ERKEK hasta ve kendisine aþýk zayýf KIZ ý cok iyi sýðýnýlacak liman olarak görür riski yoktur güven saðlamdýr ee güzelde daha ne olsun peki ya sonra
SONRASI BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM EMÝN OL ZAMANLA ERKEK GÜVENÝNÝ KAZANIR GÖZÜNÜ GELECEÐÝNE DÝKER DÜÞÜNÜR HASTA BÝR ÝNSANLA NE KADAR ZAMAN GECER NE OLUR ZATEN EMÝN OL BÝR HEMÇÝNSÝN ÝÇÝNDE HASTA EÞÝ OLAN ADAM KOLAY LOKMADIR SONRASI ALDATILMA VE ÜZÜNTÜ
  sen þimdi olayý zamana býrakýp karþýndaki erkeðin gercekten seni istediðine emin olmadan ve kendisininde emin olduðunu anlamadan böyle freni patlamýþ gibi baþlarsan enkazýn altýndan cýkamazsýn ve o erkek ilerde seni aldatsa da býrakýp gitsede bence cok suçlu deðil cünkü ona hata yapacak zemini sen hazýrlýyorsun
  bunlarý bu kadar net nasýl yazýyorum tecrübee emin ol.
nur-SL
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #17 : 08 Austos 2012 - 09:50:46 »

ben aranýza yený katýldým hala kabullenemýyorum
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #18 : 08 Austos 2012 - 12:27:21 »

Merhana Nur, eger teshýsýn konduysa kendýný uzmeden sadece kendýne dýkkat et ve doktoruna guven o gerektýgýnde mudahele edýcektýr zaten ýlaclarla
afyonby33
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 50

« Yantla #19 : 10 Austos 2012 - 01:38:21 »

bende kabullemedim ama kabul ettirdi geçmiþolsun hoþgeldin
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

19 Austos 2024 - 07:15:23