Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
doktor
01 Kasm 2024 - 07:35:23 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: doktor  (Okunma Says 3210 defa)
0 ye ve 4 Ziyareti konuyu incelemekte.
ozlemela
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 17

« : 01 Kasm 2012 - 22:08:28 »

sml kafam karýþtý biraz sizin görüþlerinizi almak istedim...Ýstanbulda ms konusunda iyi 2 dr var Mefkure hanýmdan randevu aldým ama ona giden biriyle konuþtum hiç iyi konuþmadý Sabahattin beyi övdü.Aslýnda bu hastalýðýn doktordan çok hastayla ilgili olduðunu biliyorum ama soru soracak kimseyi bulamýyorum benim doktorun sekreterleri çok ukala.Mesela bne 2. kutu rebifi bitirdim dün tahlil yaptýrdým karaciðer enzimlerim çok yüksek çýktý bu normal mi ne kadar devam edecek bilen var mý acaba
Neurologist
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 142

« Yantla #1 : 01 Kasm 2012 - 23:23:33 »

Karaciðer enzimlerinin normal sýnýrlarýn kaç katý arttýðýna baðlý olarak bu sorunun yanýtý degiskendir. 4-5 katý veya daha fazla artmýþsa tedaviye bir süre ara vermek gerekebilir. Her durumun hastaya baðlý istisnalarý mevcuttur.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #2 : 02 Kasm 2012 - 14:39:15 »

Mefkure hocayla ýlgýlý ne gýbý kotu býrsey soylenmýþ olabýlýr býlemýyorum tel ýle ulaþmak sorun olabýlýyor bazen kendýsýne ama çok özel býr ýnsan oldugunu düþünüyorum ben açýkcasý..Prof.Dr.Gülþen Akman Demir de çok ýyý býr hocadýr ki eskiden Mefkure hocayla ayný ekiptelerdi zaten .. Ben dr unda önemli olduðunu kanýsýndayým tecrübenin yanýsýra psikolojýmýzdende anlamasý bizler üzerinde baska bir etki yaratýyor.
   Karaciðer enzimleri yükselince dr un deðerlendirmeyi yapýcaktýr tabi ama bildiðim ve böyle durum yaþayan dostlardan duyduðum kadarýyla ara verildiði yönündeydi...
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

24 Austos 2024 - 15:52:53