Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
msli ogretmen arkadaslar??
28 Kasm 2024 - 13:41:06 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: msli ogretmen arkadaslar??  (Okunma Says 3335 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
bsbirkin
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« : 03 Eyll 2013 - 15:52:31 »

Merhaba arkadaslar ben 6 senedir ms hastasiyim ve ogretmenim iki atak gecirdim ve son atagimdan sonra avonexe basladim bir senedir igne oluyorum. Benim sorum okuldakinobet goreviyle ilgili normalde nobet tutuyorum sinifimin oldugu kata veriyordu bundan onceki okulum simdi yeni bir okula tayin olduk okul degisikliginden dolayi okulca baska bir okulla birlesirildik hastaligimi soyledim bundan dolayi da nobet gorevimi katima vermelerii istedim eski ogretmenlerinin her dediginj yapan idare bu istegimi yapilamaz oldugunu donusumlu tutmam gerektiginj soyluyor 4, katta sinifim birinci katta da bahcede de tutacakmisim o kalabalikla o kadar kati her tenefus inmek cok zor olur bnm icin bas donmelerimmoouyo ara sira cunku kisin bahcede grip olma ihtimalim yuksek. Acaba nobet muafiyeti var mi bizim icin bu konuda bilgisi olan varmi
ahmet68
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 62

« Yantla #1 : 03 Eyll 2013 - 16:25:52 »

Slm arkadaþ bende meb de memurum ve 12 yýldýr ms hastasýyým 12 yýlk betaferon kullandým þu anda durumum normal
musay
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #2 : 13 Kasm 2013 - 12:13:54 »

selam ben hastalýk teþhisim konduðu günden beri hiç nöbet tutmadým. doktorum nöbet görevinden muaftýr diyerek saðlýk kurulu raporu çýkarttý. aslýnda çok da gerek olmamasýna raðmen 2 kere raporumu güncelledim(idari deðiþiklikler sebebiyle). yoksa normal þartlarda tedavisi olmayan bir hastalýk olduðu için verilen rapor uzun yýllar geçerli sayýlýyor. ama bir kere aldýktan sonra yenilemek zaten zor bir iþlem deðil.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

19 Austos 2024 - 10:24:18