Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MR Çekimi
27 Kasm 2024 - 22:29:15 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MR Çekimi  (Okunma Says 6562 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 21

« : 31 Ocak 2014 - 15:01:02 »

Merhaba,
Ýlaçlý mr çekiminde ilaç enjektesi sýrasýnda kolumda bir ýslaklýk ve soðukluk hissettim. Kýpýrdamamam gerektiði için çekimi yapanlara haber veremedim. Çekim bittiðinde mr ilacýnýn damar yolumdan dýþarý fýþkýrmýþ olduðunu farkettik. Görevli bana ilacý hissedip hissetmediðimi sordu. Daha önce yapýlan ilaçlý mr çekiminde tüm vücudumda ve baþýmda sýcaklýk hissetmiþtim bu çekimde sadece küçük bir an kolumda sýcaklýk sonra soðukluk hissettim. Bu durumu yaþayan var mý ?

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 02 ubat 2014 - 18:38:35 »

Bana hiç böyle sýcaklýk hýssetme gibi bi durum olmamýþtý ilaç verildiðinde.Ama eðer olmamýþ olsaydý yani ilaç gerektiði gibi ulaþmamýþ olsaydý mr ý çeken farkederdi pc den görüntülere bakarken sanýrým.
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 03 ubat 2014 - 16:08:44 »

pcden görüntülere bakmýyorlardý sinema filmi açmýþlardý onu izlediler çekimde. ama herhalde hata olduysa çekimde sonuç raporunu hazýrlarken anlarlar deðil mi? teþekkür ederim cevap için

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #3 : 03 ubat 2014 - 16:53:22 »

Filmmi izlediler Raporu yazan farkederdi diye düþünüyorum sordunmu peki ilaçla ýlgýlý býr skýntý olmuþmu dýye
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 03 ubat 2014 - 23:24:45 »

evet benden önceki hasta çekimdeyken ben bekleme kýsmýndaydým. bekleme kýsmýda onlarýn çekim yaparken bilgisayarý takip etmeleri gereken kýsmýn yanýndaydý. resmen film izliyorlardý Kahkaha ilacý hissettin mi dedi sadece. ilaç dýþarý fýþkýrýrken hissettim. daha önce çektirdiðimde tüm vücudum yanmýþtý sýcak birþey dolaþtý sanki bütün damarlarýmda. bakalým ayýn 5 inde çýkacak ortaya ne olduðu. çekim hatalý olduysa herhalde yeniden randevu verecekler.

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #5 : 04 ubat 2014 - 00:10:03 »

Bana ýlac verýlýnce oyle sýcak basmasý olmazdý ve ýnsallah sorun olmamýstýr olsa farkedýlýrdý dýye dusunuyorum hala fýlm ýzlemelerý sacmaymýs, nerde cekýldý mr özel býyerse sýkayet et bence
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #6 : 04 ubat 2014 - 22:27:43 »

Haseki hastanesinde çekildi. Ben mr çekimi randevu sýramý beklerken asansörden bir adam çýktý, üzerinde bordo pantolon yeþil ameliyathane önlüðü ve beyaz doktor önlüðü vardý. kucaðýnda yeni doðmuþ bir bebek, sadece ameliyathanedeki steril yeþil örtüye sarýlmýþ bir halde, burnunda falan hortumlarla hastanenin kapýsýndan buz gibi havada dýþarý çýktý ( önce bebeðin kaçýrýldýðýný düþündüm, arkasýndan gittim güvenlikçiye sordum þu ilerdeki kýrmýzý binaya götürüyorlar dedi. Kaçýrýlmamýþ bile olsa bebeðin o buz gibi havada o incecik örtüyle yeni doðmuþ haliyle dýþarý çýkarýlmasý çok korkunçtu (

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #7 : 05 ubat 2014 - 14:24:22 »

Ýnanýlýr gibi deðil gerçekten
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

26 Temmuz 2024 - 08:22:59