Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Doktor görüþmem
27 Kasm 2024 - 01:28:15 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Doktor görüþmem  (Okunma Says 7299 defa)
0 ye ve 7 Ziyareti konuyu incelemekte.
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 21

« : 10 Nisan 2014 - 13:35:47 »

Bu gün doktor Arif Çelebi'ye gittim nihayet. MR sonuçlarýmý okudu, sana MS teþhisi konulmuþ dedi. Þikayetlerimi dinledi. Mr cd mi inceledi. Cdye baktýðýnda MR çekimimin kalitesiz olduðunu tekrar çekilmesi gerektiðini söyledi. Bana ilaç yazdý. Neruda ve Dideral. Birde anti depresan yazdý. Onu almadým eczaneden. Bu ilaçlarýn ne olduðunu bilen, kullanan var mý?

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #1 : 10 Nisan 2014 - 13:44:59 »

.

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #2 : 10 Nisan 2014 - 14:10:44 »

Arif bey ,býr daha gýdersen çok selamlar Dideral çarpýntý için bende kullanmýstým týroýt yuzunden carpýntým oldugunda tansiyon düþürüyo ama haberýn olsunben ceyrek ýcerdým.Mr konusunda neyi beðenmedi býlmýyorum ama bana Gülþen Hocanýn söylediði bisey var cd deðil fýlm olarak alýn MR sonuclarýnýzý der.Ben hep fýlm olarak alýrým ve hoca fýlmler elýnde karþýlastýrýp bakar
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #3 : 10 Nisan 2014 - 14:40:16 »

Bana film vermediler Haseki'de. Mr raporlarýna bakýp sana MS teþhisi konulmuþ zaten deyince þok oldum. Bana teþhis konulmadý dedim. Ýlaçlarý 1/2 vermiþ bana. Hiç sevmem ilaç içmeyi. Bu ilaçlar ne için dedim. Þikayetlerin için dedi. Moralim çok bozuk þu an. Arif bey çok iyi bir doktor belli, ama keþke deseydi ki bu sonuçlar tertemiz. Git bidaha gelme deseydi. Ben iþe baþladým 45 gün önce ssk daha aktiflememiþ. Yeniden birsürü test yaptýracak, çok pahallý tutar, ssk aktifleþince gel beni bul. Bana MS demiþtiniz de dedi. Ýnþallah sonuçlarda hiçbirþey çýkmaz. Aleyküm selam. Selamýný ileteceðim özlem 

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #4 : 10 Nisan 2014 - 17:33:45 »

Mr raporunda ne yazýyoki teþhis konmuþ demiþ bende þaþýrdým.Aktfleþince sgk git yeniden bakalým neler istiycek ne diycek Arif bey .Moralini de bozma lütfen tamam keþke olmasaydý ama oldu napalým.Artýk ilaç çok þikayetlerinde hemen müdahele edicek dr .Moral bozup stres yapýp ms e prim verme derim ben
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #5 : 11 Nisan 2014 - 18:48:47 »

Her iki frontal lobda posteriorda periventriküler beyaz cevher yerleþimli, solda 10 mm. saðda yaklaþýk 5 mm çaplý t2 ve flair hiperintens lezyonlar izlenmiþtir. Ayrýca her iki frontal lobda derin beyaz cevherde birkaç adet milimetrik boyutlu t2 ve flair hiperintens odak mevcuttur. Nonspesifik lezyonlarýn ayýrýcý tanýsýnda demiyelinizan hastalýklar görünüm özelliði nedeni ile kesin olarak ekarte edilemez bu nedenle klinik labaratuvar korelasyon ve radyolojik takip önerilir. ývkm enjeksiyonu sonrasý patolojik kontrastlanma saptanmamýþtýr.

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #6 : 11 Nisan 2014 - 18:50:59 »

Ben ilaçlarý býraktým çünkü dün akþam boynumdan omuriliðim boyunca aþýrý þiddetli aðrýlar baþladý. Ayný þekilde baþým ve gözlerimde hiç dinmeyen þiddetli aðrýlar baþladý. Dayanamadým býraktým 

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #7 : 12 Nisan 2014 - 15:57:01 »

Ýlaçlardan býrý carpýntý ýcýndý býrý antýdepresandý dýgerýný býlmýyorum ama agrý yapmaz sanýrým.Ilaclarý býrakýnca gectýmý agrýlarýnýz
bluebird
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 13 Nisan 2014 - 19:44:01 »

Biri de nöropatik aðrý ilacýydý ama aðrým dineceðine arttý. Ertesi gün içmedim azalarak yok oldu. Sadece vücudumda dolaþan elektrik çarpmalar var yaklaþýk 6-7 gündür. Sürekli yer deðiþtirmekle birlkte yüzümde , el ve kollarýmda dolaþýyor. 

Geceler diken bana,
Hangi gecemi yakayým...
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

23 Temmuz 2024 - 03:41:33