Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
GÖZ BOZUKLUÐU - gece idrar kaçýrma MS MÝ?
25 Kasm 2024 - 18:12:14 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: GÖZ BOZUKLUÐU - gece idrar kaçýrma MS MÝ?  (Okunma Says 5850 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
muhasebeci
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« : 21 Kasm 2014 - 13:01:25 »

Öncelikle tüm forumdaþlara geçmiþ olsun.Ben özellikle gözde sorun yaþayan arkadaþlardan fikir almak istiyorum.Umarým cevap verenler olur.
Sanýrým 2 aya yakýndýr sisli(sanki uykudan yeni kalkmýþým gibi..) görüyorumdur.2011'de de baþýma gelmiþti göz dr u gözlük vermiþti bense gözlüðü takmak istememiþtim ve muhtemelen kendiliðinden geçip gitmiþti.2 ay kadar önce muhtelemen aðrýsýz sýzýsýz yada yavaþ yavaþ olduðundan mý nedir ben sürekli halsizim (sanki uykusunu alamamýþ da...)diye düþünürken ..neden halsizim acaba derken gözümde sorun olabileceðini sonunda düþünerek göz doktoruna gittim.dr ilaçlý ilaçsýz muayene yaptý.bende artrit sorunu vardý ben üveitten süpheliydim
dr göz arkasý da temiz üveit dgl dedi.Gözlerim için bir göze yakýn 0.25 e 0.50 astigmat-diger göze uzak 0.25 e 0.25 gözlük verdi.

þimdi sorum þu daha önce olup geçtiði için ben bu durumun gözden dgl sistemik bir hastalýktan olabileceðini düþündüm.Ama þu da var eðer bulanýklýk ms den yada üveitten olsa durum daha kötüye gitmez miydi?

bir de þunu sormak istiyorum idrar kaçýrma gece uykusunda mý yoksa gün içinde mi oluyor ms de?

teþekkürler.

oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 21 Kasm 2014 - 14:28:41 »

Size de geçmiþ olsun.Bu göz sorununuz için nörolojý dr una gýttýnýzmý hýç ? Ýdrar kaçýrmaya gelince gece yada gunduz farketmez tuvalete yetiþememe durumu þeklinde olur ms te.Ama bence sizin bir nörologla da görüþmeniz lazým
muhasebeci
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 21 Kasm 2014 - 16:24:26 »

Saðolun.Nörolojiye gitmedim.Ýstanbul'da ssk ve uni hastaneleri her zaman full.Göz için özele gittim.Çok da uzun baktý etti ilaçlý ilaçsýz.. muayene etti.Gözlük verdi...Optik sinirde sýkýntý olsa görürdü diye de dusunuyorum aslýnda.
Nörolojide hangi hastanede iþler hýzlý ilerler acaba?Bakýrköye giden arkadaþlar var mý?Nörolojide özele gitmek istemiyorum açýkçasý çünkü ek masraflar çok olabilir gibime geliyor.Ýstanbul Avrupa yakasýnda mr randevusunu da erkene veren devlet uni hastanesi bilen arkadaslar paylaþýrsa iyi olur.Tekrar teþekkürler.

Optik nevriti teþhis edemyen göz doktoruna denk geleniniz oldu mu acaba:)
sercan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 214

ms.hakkýnda istediðinizi sorabilirsiniz.

« Yantla #3 : 21 Kasm 2014 - 16:48:48 »

slm muhasebeci kardeþim bir an önce nörolojiye gidersen iyi olur ms.de baþlangýcýda görme bulanýklarýn baþýnda geliyor ne kadar erken teþhis okadar iyi

dost vurulunca deðil, unutulunca ölürmüþ. Biz dostlarýmýzý kýr çiçekleri gibi avucumuzda deðil, kurþun yarasý gibi yüreðimizde saklarýz.
imza
<<<sercan>>>
muhasebeci
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 21 Kasm 2014 - 17:45:00 »

saðolun.optik sinirde problem yasamýs mýydýnýz
sercan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 214

ms.hakkýnda istediðinizi sorabilirsiniz.

« Yantla #5 : 21 Kasm 2014 - 17:53:11 »

yok göz muayeneside tabiki oldum ama ama nörolojik bir durum

dost vurulunca deðil, unutulunca ölürmüþ. Biz dostlarýmýzý kýr çiçekleri gibi avucumuzda deðil, kurþun yarasý gibi yüreðimizde saklarýz.
imza
<<<sercan>>>
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

28 Temmuz 2024 - 19:13:35