Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS'LÝ ÝNSANLAR ÝÇÝN KAMUNUN SAÐLADIÐI AVANTAJLAR
26 Kasm 2024 - 17:30:04 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS'LÝ ÝNSANLAR ÝÇÝN KAMUNUN SAÐLADIÐI AVANTAJLAR  (Okunma Says 5088 defa)
0 ye ve 4 Ziyareti konuyu incelemekte.
pckopat85
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« : 18 Ocak 2015 - 14:31:12 »

Merhaba Arkadaþlar;

Bu konu baþlýðý altýnda ms olan kiþiler için devletimizin saðlamýþ olduðu avantajlar ve bu avantajlardan yararlanabilmek adýna izlenecek prosedürleri paylaþabilmek adýna açmýþ bulunmaktayým.

Hepimize faydalý olacaðýný düþünüyorum.

Þimdiden ilginiz ve destekleriniz için teþekkür ederim.
pckopat85
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« Yantla #1 : 18 Ocak 2015 - 14:36:11 »

Ýlk soruyu da ben sormak istiyorum.

Ablam ms hastasý , matematik bölümü lisans mezunu. Þuan pedogojik formasyonu almakta. Engelli kpss avantajýndan faydalanabilirmiyiz? Bunun için %40 özürlü raporu almalý mýyýz ? Bu rapor yeterli mi? Milli eðitim bakanlýðý ekpss ile öðretmen atamasý yapýyor mu? Yaparken formasyonun olmasý þartý varmýdýr?
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #2 : 18 Ocak 2015 - 15:05:54 »

Daha iyi bilen arkadaþlar ayzacaktýr ama bildiðim kadarýyla engelli memur alýmý için bir sýnav oluyor ve atamalar ona göre yapýlýyor.

Buarada açtýðýn konu çok öenmli saðol
beriki
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #3 : 11 Mart 2015 - 15:23:36 »

Merhaba,
Ben altý yýldýr Ms hastasýyým, yaklaþýk 3 yýl önce engelli raporu aldým.
Mesleðim icabý yorucu ve yoðun bir þekilde çalýþýyordum. Engelli raporunu Ýþkur üzerinden
baþvuru yaparak hastaneye sevkimi istedim. Onlarda beni ellerindeki hastane listesine göre hastaneye sevk ettiler.
Raporu uzun bir uðraþtan sonra Göztepe Eðitim Araþtýrma Hastanesinden aldým.
3 yýl önce engelliler için kpss sýnavý(ömss) yapýldý. Aldýðým raporla  bu sýnava girdim.
iyide bir puan aldým fakat 5000 tane alýmý yapýlmasý gereken personel içinde kendime yer bulamadým.
Maalesef alýmý yapýlan kadronun yarýsý din görevlileri içindi. Tam umudumu kesmiþken Ýþkur'dan telefon numaramý alan Türkiye'nin en büyük firmalarýnýn birinden  çalýþmak istermisinz diye
teklif alýnca çalýþtýðým firmadan ayný gün istifa edip,ertesi gün iþbaþý yaptým.
Yaklaþýk 2.5 yýldýr bu firmada çalýþmaktayým.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #4 : 11 Mart 2015 - 16:15:28 »

Engellimemur alýmý konusunda hüsran yaþasanýzda þükür ki iyi bir iþ bulmuþsunuz .Ýþinizden memnunsanýz çalýþma þartlarý ve sizi anlamalarý açýsýndan süper olmuþ maþallah
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

23 Austos 2024 - 21:28:03