Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
mide rahatsýzlýðý
26 Kasm 2024 - 11:56:11 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: mide rahatsýzlýðý  (Okunma Says 3972 defa)
0 ye ve 7 Ziyareti konuyu incelemekte.
knock
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« : 06 ubat 2015 - 19:54:37 »

Merhaba,forumu yeni takip etmeye basladim.Yaklasik 6 aydir gecmeyen ignelenme,batma seklinde mide agrisi cekmekteyim.Daha once de oldu,3 ay kadar surdu ve gecti.Her turlu rahatlatici ilaclara ragmen hicbir cozum alamiyorum.Batinla ilgili endoskopi dahil her türlü goruntuleme yapildi.Fakat bir sonuc bulunamadi.Cok kisa sureli sol bacakta ve sol kolumda uyusma hissettim bir kac sefer fakat hemen geciyor.Mide de kas oldugu uzere ms ile ilgili bir durum olabilir mi? Herkese gecmis olsun.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 07 ubat 2015 - 13:22:49 »

Uyuþmalarýnýz geçtimi ? Bir dr la görüþtünüz mü muayene sonucunuz hikayeniz ve dr un isteyeceði tetkikler önemli çünkü
knock
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« Yantla #2 : 07 ubat 2015 - 14:25:05 »

Genellikle sorun mide kaynakli oldugu icin gastroentroloji ve su anda en son bir ramotologla gorusuyorum.Uyusmalar cok kisa sureli oldular ve gectiler,ramatologla gorusmemde genellikle mide ile belirti vermeyecegini belirtti ama o zaman aklima uyusmalari birlestirmek gelmemisti.Haftaya tekrar kontrolum var,bu surecte genel bilgi almak istedim.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #3 : 07 ubat 2015 - 20:15:51 »

Doktora bütün bu düþündüklerinizi anlatýn ama ms i düþündürücek ehrhangi birþey varsa nöroloji muayenesi yapar ve MR isterler zaten
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

08 Ekim 2024 - 22:41:40