Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ehliyet !!! :(
26 Kasm 2024 - 21:20:28 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ehliyet !!! :(  (Okunma Says 7455 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
haticehatice
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 10

« : 20 Mart 2015 - 17:39:58 »

arkadaþlar ben bugün ehliyet için saðlýk ocaðýna gittim saðlýk raporu almaya doktor msim diye vermedi.araba kullanman sakýncalý olabilir nörolojiye gidip özel rapor alman lazým dedi. aranýzda ehliyet alan var mý bi sýkýntý yaþadýnýzmý bu konuda.ben çok üzüldüm böyle olmasýna.inþallah ms engel olmaz ehliyet almama
« Son Dzenleme: 20 Mart 2015 - 17:42:37 Gnderen: haticehatice » Logged
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 20 Mart 2015 - 19:46:02 »

Ms oldugunu söylemeden alan çok bu býr engel deðil, sadece norolojiden rapor vs uðraþtýrýcý olur istersen dr un dan rapor iste kullanmasýnda engel yoktur diye
haticehatice
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 20 Mart 2015 - 19:55:20 »

Bende soylemicektim ama bilgisayardan gordu kayýtlýymýþ galiba.Doktorun konuþmalarý çok üzdü beni ms engel olmamalý ehliyet almama.baþka doktordan almaya çalýþcam artýk
isil
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 30

« Yantla #3 : 08 Nisan 2015 - 08:24:51 »

hatice haným heyete giriyosun heyet araç kullanýp kullanamicagýna karar veriliyor.senin ve toplum saglýgý açýsýndan daha emniyetli degilmi
haticehatice
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 08 Nisan 2015 - 10:20:16 »

Oyle ama ben þimdiye kadar hiç atak geçirmedim gözlerimde veya baþka Bi yerimde sorunda yok sadece beynimde plaklar var çok þükür iyiyim iki gün önce doktorumlada konuþtun bi sakýnca yok dedi ms i olmayan bi kiþiden tek farkým plaklarým þuanda çok þukur hiç biri aktif deðilmiþ heyet uðraþtýrýcý oluyo özel hastaneden aldým saðlýk raporunu 
isil
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #5 : 09 Nisan 2015 - 08:25:11 »

hayýrlý olsun inþallah iyi günlerde kullanýrsýn
ugurcengiz
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 61

MEZARA KADAR

« Yantla #6 : 09 Nisan 2015 - 08:58:08 »

bence dikkat edelim,araç kullanmak güzel bir heves,diiðer insanlardan farkýmýz o plaklar deðilmi,hayatýmýzý karartan,her an ne olacaðýz korkusunu yaþatan,bir an gözün kararsa yada kaslma olsa ne yapabiliriz,heveslerimizi kendimizi ve çevremizi üzecek olaylara karþý daha dikkatli bir þekilde düþünerek yapalým,

SU MÝSALÝ AKAR HAYAT
haticehatice
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #7 : 09 Nisan 2015 - 11:14:32 »

Daha tehlikeli hastalýðý olan insanlar araba kullanýyo ben ms in hayatýmý kýsýtlamasýný istemiyorum hiç bir engelim yokken neden belki biþey olur diye ehliyet almyým.saðlýklý bi insanýnda aniden gözleri kararabilir veya kalp krizi geçirebilir o zaman kimse araba kullanmasýn.
isil
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 10 Nisan 2015 - 08:37:17 »

hatice haným yanlýþ anlamayýn bende önceleri E sýnýfý ehliyet vardý.3 yýl oldu H sýnýfýna döndürdüm çok rahatta aracý kullanabiliyorum .alamazsýn diye biþey yok doktorun degerlendirmesine bakýyor
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

22 Austos 2024 - 15:38:45