hocam kolay gelsin iþleriniz. ben hacettepe doçent aslý kurnenin hastasýyým.rana hoca ona gitmemi söylemiþti bende 2 sefer falan gittim üçüncüde sevgi benim senden daha aðýr hastalarým var
deyince ben demekki daha aðýrlaþýnca gelmeliyim diye!!!
düþünüp birdaha yýllardýr gitmedim çok kýzmýþtým. 3 yýlý geçti galiba.pp ms im çok uzun süreli 20 yýldan fazla.bu dönemde fiziktedaviye önem vermem gerektiðini anladým.uykuma gýdama vs..metotreksat 7,5 mg haftada bir günde alýyordum.bu ilacý kendim býraktým.içsemde aynýyým içmesemde diye düþündüm býraktým.ama içimde bi þüphe oluþtu acaba plaklar dahada sertleþirmi ve sertleþtiðinde daha büyük sorunlar çýkarmý.sert plak sonrasýnda nasýl düzelir ne bileyim sönmesi daha uzun sürer mesela kurgulamaya baþladým
ilaca tekrar baþlayayým mý? ve 6 senenin 2 yýla yakýnýnda kullanmadým.artý rivotril gece damlasý kullanýyorum ama düzensiz. düzenli kullanmasam ne gibi zararlarý olur? bazen alýyorum 5 damla bazen 3 bazende günlerdir almýyorum.ilaç kullanma konusunda kötü bir hastayým.cevap verirseniz þimdiden teþekkür ederim Peþinen
sevgiyle kalýn. ismim sevgi