Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
BOS TESTÝ
15 Kasm 2024 - 06:56:50 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: BOS TESTÝ  (Okunma Says 12904 defa)
0 ye ve 10 Ziyareti konuyu incelemekte.
DEVRÝMM
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 42

« : 24 Kasm 2015 - 01:03:42 »

ARKADAÞLAR MERHABA,
MARMARA ÜNV. NÖROLOJÝK BÝLÝMLER AKADEMÝSÝNDE,VEP TESTÝ YAPTIRDIM VE SOL GÖZ DE UZAMIÞ LATANS SONUCU DOKTORUM HASTANEYE YATMAM GEREKTÝÐÝNÝ VE BELDEN SU ALINACAÐINI SÖYLEDÝ.BEYÝN MR DA PLAK YOK AMA DÝÐER BULGULAR MS OLABÝLÝR ,NETLEÞTÝRMEK ÝÇÝN YATMAN GEREKÝYOR DEDÝ.BU ÝÞLEM NASIL BÝRÞEY ,YAPTIRAN VAR MI ÝÇÝNÝZDE MERAK EDÝYORUMVE SON BÝRKAÇ GÜNDÜR AYAK PARMAÐIMDAN BAÞLAYAN UYUÞMA VE SERTLÝK YUKARI DOÐRU DEVAM EDÝYOR VE AYNI TARAF KOL VE BOYNUMDADA SERTLÝK VE UYUÞMA VAR ,YÜRÜMEDE OLDUKÇA ZORLANOYORUM VE ÇOK AÐRIM VAR BU MS ÝLE ÝÞÝÞKÝLÝ OLABÝLÝR MÝ
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 24 Kasm 2015 - 19:27:19 »

BOS ms teþhisinde çok kullanýlan bir tetkiktir.Birçok ms hastasýnada yapýlmýþtýr.Korkms iyi bir dr alýrsa hissetmezsin bile sadece sonrasýnda çok su içmelisin kendini iyi hissetmek için.Ki zaten doktorda söyleyecektir ...Bu bahsettiðin þikayetler birçok nörolojik hastalýða örnek olabilir MS  e de benziyor dolayýsýyla ama BOS yol gösterici olacaktýr.Bir doktorun bunu istemesine sevindim
DEVRÝMM
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 25 Kasm 2015 - 01:26:54 »

TEKRAR MERHABA ÖZLEM HANIM ,AYDINLATICI CEVABINIZ ÝÇÝN TEÞEKKÜRLER,SANIRIM BU HAFTA BOS ALINACAKMIÞ,BÝRKAÇ GÜN YATTIKTAN SONRA HASTANEDEN ÇIKARSIN DEDÝ HOCA,ALLAHTAN BÖYLE DOKTORLARIMIZ VAR.TEKRAR TEÞEKKÜRLER SAÐLIKLI GÜNLER DÝLÝYORUM SÝZE
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #3 : 26 Kasm 2015 - 18:51:50 »

Hangi hastanedesiniz nerede ?
DEVRÝMM
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 27 Kasm 2015 - 02:26:24 »

MERHABA ÖZLEM HANIM

MARMARA ÜNV.PENDÝK EÐÝTÝM-ARAÞTIRMA HASTANESÝNDEYÝM.SANIRIM BOS ALMA ÝÞLEMÝNE LP DENÝYOR ,BUGÜN ALINDIYARIN ÇIKARIM HERHALDE
ARTIK HAYIRLISI,ÝLGÝNÝZE TEÞEKKÜRLER,SAÐLIKVE MUTLU GÜNLER.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #5 : 27 Kasm 2015 - 14:46:05 »

Bizi haberdar edin lütfen durumlardan.BOS konusunda endiþelenmeyin dediðim gibi sonrasýnda yapmanýz gerekenleri doktorunuza sorun yeter.Çok su içmek gibi ...
DEVRÝMM
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #6 : 28 Kasm 2015 - 03:05:51 »

MERHABA YENÝDEN,
MALESEF DOKTORLARIM HASTANEDEN ÇIKARMADILAR BENÝ ,BENÝMLE BÝRLÝKTE BOS SIVISI ALINAN KÝÞÝLER TABURCU OLDU BEN HALA BURDAYIM VE BÜTÜN HAFTASONUNU DA BURDA GEÇÝRÝCEM.BÝRDE MERAK ETTÝM ALINAN BOS SIVISININ BASINCI 350 ÇIKMIÞ,NORMALÝ 75-150 ARASIYMIÞ BU ÖNEMLÝ BÝRÞEY MÝ ACABA BÝLGÝNÝZ VARMI BU KONUDA
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #7 : 28 Kasm 2015 - 14:24:37 »

Basýnçla ilgili bir fikrim yok bu deðerlerden bahseden ne demek olduðunu söylemedimi
DEVRÝMM
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 28 Kasm 2015 - 17:48:37 »

HAYIR NE YAZIKKÝ BÝRÞEY SÖYLEMÝYORLAR BEN DE ÝNTERNETTEN BAKIYÝM DDÝM AMA ÇOK BAÞIM AÐRIDIÐI ÝÇÝN BAKAMADIM.ARTIK NEYSE SONUCU ENÝNDE SONUNDA ÖÐRENÝRÝM ,ÝYÝ GÜNLER SÝZE
FEDA
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 9

« Yantla #9 : 21 Ocak 2016 - 15:29:44 »

Merhaba
 BOS sonucunu bugun elime aldým ve sonuç da aþaðýda belirttiðim gibi yazmak da anlayamadým yardýmlarýnýzý rica ederim.

1  Normal bulgu

(x) 2  BOS'da oligoklonal bantlar ( kalýn yazý biçimi ile yazýlmýþ )

3  BOS'da oligoklonal bantlar ve serumda BOS'dan sýzmýþ ayný bantlar

4  BOS'da ve serumda ayný bantlar

5  BOS ve serumda monoklonal bant görünümü
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #10 : 21 Ocak 2016 - 19:17:15 »

Sizi takip eden bir ms uzmaný var mý ? O ne zaman görecek sonuçlarý?
FEDA
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #11 : 21 Ocak 2016 - 19:58:59 »

Evet mefkure haným. Yarýn saat 5 de randevum var gidip gostericem . Rapordan anlamadýðým için burdan bilgi almak istedim.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #12 : 22 Ocak 2016 - 14:21:58 »

Çok iyi yaptýnýz   Mefkure hoca zaten size kafanýzdaki bütün sorulara cevap verecektir.Ms te BOS ta oligoklonal bant a bakýlýyor raporda da çýkmýþ görünüyor ama Mefkure hoca teþhiste mutlaka birkaç parçayý birleþtirecektir . Çok selamlar hocaya buarada.Sizde durumunuzdan haberdar edin lütfen...
FEDA
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #13 : 22 Ocak 2016 - 21:47:28 »

Merhaba Özlem haným
Mefkure hoca yüzde 65 ms hastalýðý var kortizon verdi serum þeklinde sonra 3 ay sonra goruþucez.
FEDA
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #14 : 22 Ocak 2016 - 21:59:30 »

Bu arada ilgilendiðiniz için çok teþekkür ederim 
Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

23 Austos 2024 - 23:52:52