Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Doktor ve hastanelerle ilgili yadim lutfen
29 Kasm 2024 - 22:37:47 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Doktor ve hastanelerle ilgili yadim lutfen  (Okunma Says 8976 defa)
0 ye ve 5 Ziyareti konuyu incelemekte.
Pnrkrc
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« : 09 Aralk 2015 - 14:57:24 »

Merhaba arkadaslar oncelikle hepinize gecmis olsun
Dun ozel bir hastanede ms tehsisim konuldu ve acil devlet hastanelerine gitmemi soylediler atak halinde tehsisim koyuldu. Ýstanbul avrupa yakasindayim fakat devlet hastanelerinde ya doktor yok yada randevu yok cerrahpasa ve vakif guraba hastanelerinden sonuc alamadim. Sizler hangi hastaneler gidiyorsunuz ve belden su alinmasi gerekiyormus cok basindayim lutfen bilgi verirmisiniz
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 09 Aralk 2015 - 16:21:50 »

Merhaba, öncelikle bil ki hepimiz bu süreçlerden geçtik endiþelenme sakin ol lütfen. Ms e hakim bir doktor takibinde olmalýsýn. Ben hem çapa da Mefkure hoca ve Murat bey in hastasýyým hemde eski çapa hocalarýndan Gülþen Akman Demir hocanýn Florence nýghtýngle de.

Bos birçok ms hastasýndan alýnmýþtýr . Ýþini bilen bir dr yaparsa hiç endiþelenme sadece sonrasýnda çok su tüketmen gerekiyor kendini daha iyi hissermek için...

Biz burdayýz yalnýz deðilsin , ne zaman istersen ne sormak istersen yaz lütfen...
Pnrkrc
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« Yantla #2 : 09 Aralk 2015 - 18:17:52 »

Cok tesekkur ederim vakif guraba hastaesie yatisim yapildi hemen su aldilar bundan sonra ne olacak gorucez cok tecrubesiz oldugum icin sizlere bolca soru sorabilirim þimdiden hakkinizi helal edin
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #3 : 10 Aralk 2015 - 00:30:15 »

Burasý bunun için var ne zaman ne istersen sor lütfen.Yalnýz deðilsin ve bil ki herzaman destekçiniziz
kenan02
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #4 : 06 Nisan 2016 - 14:31:32 »

allah yardýmcýn olsun sana tavsiyem istanbuldaysan bakýrköy  ruh ve sinir haslalýklarý hastanesinden nöroloji bölümünden mesrure bitnel köseoðlu hocadan gürünebilirsin kendiside ms hastasý o yüzden bizi daha iyi anlayabiliyor adýyamandan tavsiye üzeri gitmiþtim iyi bir doktor
yolayrimi
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 58

« Yantla #5 : 07 Nisan 2016 - 11:37:42 »

çok geçmiþ olsun umarým tez zamanda saðlýðýna kavuþursun .
nuray
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 22

« Yantla #6 : 17 Ekim 2016 - 12:17:52 »

MRHB kenan bey ruh ve sinir hastanesindeki dr emes uzmanýmý cok iyi demiþsiniz bilgi verirseniz sevinirim
ÖZNUR
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 236

« Yantla #7 : 21 Ekim 2016 - 12:42:44 »

Merhaba, Þiþli Etfal Hastanesinden Noroloji doktoru Doç. Dr. Dilek Ökmen Haným. 16 yýldýr doktorum.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

05 Temmuz 2024 - 18:55:34