Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ms hastasý olupta bebeði olan varmý
01 Kasm 2024 - 06:32:42 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ms hastasý olupta bebeði olan varmý  (Okunma Says 11950 defa)
0 ye ve 5 Ziyareti konuyu incelemekte.
nev
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 33

« : 11 Austos 2016 - 14:17:41 »

msli dostlar sizden yardým istiyorum ms hastalýðýmýn 2inci yýlý bitti ve artýk hayatýmýn vazgeçilmez bi parçasý oldu artýk bu þekilde hamile kalmak istiyorum doktor olabilirsin diyo ama hiç bilmiyorum ms hastasý olupta hamilelikle ilgili düzgün yanýtlar bakýyorum sorular var ama birebir yaþayarak cevap yok lütfen yaþýyan arkadaþlar anlatýn normal doðummu sezeryan doðummu hangisi olmalý bi cocuk varken msle bi tana çocuk düþünmek normelmi    
LEVIATHAN
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 39

« Yantla #1 : 12 Austos 2016 - 12:15:12 »

merhaba nev,
ben oðlumun doðumundan 1 sene sonra ms olduðumu öðrendim ve ilaca baþladým.
ilaca baþlayýnca doktorum bana "hamile kalýp gelme karþýma" demiþti.
oðlum normal doðumla dünyaya geldi.
ben þahsen bu konuda tereddütlüyüm
o yüzden 2. çocuðu düþünemedim bile
xxmlkxx
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 199

« Yantla #2 : 12 Austos 2016 - 14:42:00 »

bayanlar hakkýnýzda hayýrlýsý olsun , en iyisini doktorunuz bilir ama ben deðil 2. çocuk , evlenmeyi bile düþünemiyorum 

Hayat bu, bir bakarsýn her þey bir anda son bulur.. Hayat bu, son dediðin an her þey yeniden can bulur.
'Þems-i Tebrizi'
Hiraysen
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 6

« Yantla #3 : 30 Austos 2016 - 21:24:07 »

msli dostlar sizden yardým istiyorum ms hastalýðýmýn 2inci yýlý bitti ve artýk hayatýmýn vazgeçilmez bi parçasý oldu artýk bu þekilde hamile kalmak istiyorum doktor olabilirsin diyo ama hiç bilmiyorum ms hastasý olupta hamilelikle ilgili düzgün yanýtlar bakýyorum sorular var ama birebir yaþayarak cevap yok lütfen yaþýyan arkadaþlar anlatýn normal doðummu sezeryan doðummu hangisi olmalý bi cocuk varken msle bi tana çocuk düþünmek normelmi    
merhaba benm 18 yaslarimdayken bas agrilarim bas donmelerim vardi beyin tomografisi cektirmistim ama ms falan hic suphelenilmemisti ozmanlar  ms misim amaa haberm yokmus megersem.22 yasinda evlendim 24 yasindayken kizim oldu normal dogumla. Ve kizim 4 aylikken ben sol kolum hatta sol tarafim uyusmustu guc kaybi vardi ve basimi one egdigimde vucuduma titresim yayiliyodu. Ve suan kizim iki yasinda ben ikinci atagi yeni gecirdim gorme kaybim oldu
Buarada igneye yeni basladim 
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #4 : 31 Austos 2016 - 00:39:24 »

Merhaba nev öncelikle gecmis olsun.Benim 6 yasinda bi oglum var,ve 12 senedir ms hastasiyim.Hamiligimde ms dair hic bi sorun yasamadim. Dogum sonrasi mutlaka bi atak riski oluyor ve yasaniyor.yaklasik 8 ay once tedavimi biraktik doktor kontrolunde 2.bi cocuk icin ama 3aydir ard arda ataklarim oldum mecburen tedavime geri dönülmesi gerekiyormu$.iyi ki oglum var diyorum.Sana tavsiyem doktorlarinda müsade veriyorsa mutlaka bi cocugun olsun.belki zor oluyor ilk zamanlari ama onun sana verdigi mutlulugu bi baska, yasamaya deger diyorum.Saglicakla kal...
« Son Dzenleme: 31 Austos 2016 - 00:56:16 Gnderen: ceren » Logged
nev
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 33

« Yantla #5 : 07 Eyll 2016 - 09:07:23 »

ben hamileyim arkadaþlar 3 haftalýkmýþ ve ben beteferon iðnesi kullandým çünkü doktorum bu iðnede bi þey yok çocuk küçük bi cenin zaten ona biþey olmaz dedi öðrenir öðrenmez býraktým ama internette bu iðne 2 ay öncesi býrakýlarak gebelik düþünülürmüþ þimdi Allah göstermesin bebek var ve ben bu iðneyi kesmedim ve bu yüzden bebeðim problemli olursa benim hastalýðým üzüntüyle tetiklenen bi hastalýk ben kendim ve doðmamýþ bebeðimle oyun mu oynadým oluyo ya tutarsa off gerçi doktorum dedi ben yaptým   
snow
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« Yantla #6 : 04 Mart 2017 - 16:43:07 »

Merhabalar , evet benimde 8 yaþýnda bir kuzum var . Hiç bir sýkýntýyla karþýlaþmadým hamilelikte . Ama doktorlar doðum sonrasýnda ataklar beklerlermiþ bunla ilgili bilgi vermemiþti . 5 . ayda atak geldi baþ dönmesi denge kaybý . Hazýrlýksýz yakalandým . 5. ay olunca anne sütü dýþýnda beslenemeyen çocuðumu  beslemek sorun oldu . Önceden bilgilendirilmiþ olsam sütleri saðýp dolapta saklardým.Ama maalesef mama vermek zorunda kaldým . 3 gün kortizon tedavisi 36 saat sonrada süttü sürekli saðýp döküp yeniden emzirmeye baþladým. Bunu hatýrlayýnca bende ikinci çocuða pek cesaret edemedim .

birdwatcher
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« Yantla #7 : 08 Haziran 2017 - 10:52:15 »

benim 1 tane cocugum oldu tedavi olurken simdi gilenya kullaniyorum doktorum mr cekilmemi istwdi sonra tedaviyi birakip hamile kalcam.sizden aranizda gilenya kullanirken hamule kalan var mi
Elifim
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 24

« Yantla #8 : 09 Temmuz 2017 - 23:42:40 »

Benim iki çocuk varken göze aldým dr um istersen bitane daha yap dedi.yok artýk Kahkaha tamamen senin elinde istersen baþarýrsýn.doðuma gelince tabiki normal doðum
Ozzume
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 11

« Yantla #9 : 10 Temmuz 2017 - 18:42:37 »

Ayni konudan bende muzdarip new bir kizim var hafif ms baslangiymisim doktor cocuk dusunuyosan tedaviye baslamadan yap dedi ama ben cok kararsizim napicami bilemiyorum hayirlisi
Elifim
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 24

« Yantla #10 : 12 Temmuz 2017 - 13:06:37 »

Doktorum banada tedaviye baþlamadan yap dedi çocuk iki oðlumdan sonra þimdide 3 yaþýnda dünyalar tatlýsý iyiki doðmuþ dediðim bir kýzým oldu.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

17 Austos 2024 - 08:08:40