canan
|
|
« Yantla #2 : 28 Aralk 2016 - 13:52:40 » |
|
Öncelikle geçmiþ olsun,11 yýldýr ms im,baþýndan beri hep yorgunum,aðrýlarým çok,bazen 70 yaþýnda hissederim kendimi,yerimden kalkmak istemem..birçoðumuz bunu yaþýyor ama bu hayatýný dvm ettirmene engel olmamalý,5 yýl önce evlendim ve 4 yaþýnda bir kýzým var,plansýz gebelikti,hamile olduðumu öðrendiðimde çok aðladým,hazýr deðildim çünkü..ama allah öyle bir kuvvet veriyorki,onu kucaðýma aldýðýmda her þeyi unuttum,iyiki de dünyaya gelmiþ,onu her þeyden çok seviyorum,siz bir de çocujlarla haþýr neþirsiniz,çocuklarý eðitiyorsunuz ve nasýl davranýlmasý gerektiðini biliyorsunuz,bu yüzden problem yaþayacaðýnýzý sanmýyorum,ben uyutmakta uyku ve yemek düzeni oluþturmakta ona karþý nasýl davranmam gerektiði konusunda çok sýkýntý yaþadým,müdahale ediyorlar,koyduðum kurallarý yýkýyorlar,hayýr dediðim þeyi gel yawrum ben sana alýrým diyerek benim otoritemi yýkýyorlar ve daha nicesi..ben bir de bunlarla baþa çýkýyordum,o kadar düzensiz,ben düzene sokmaya çalýþtýkça baþkalarý tarafýndan düzeni bozulan bir kýzým varki.....çok uzattým ama anlatmak istediðim siz mesleðinizden dolayý çocuk büyütmekte rahat edersiniz,geriye kalan yorgunluk tatlý bir yorgunluk,onun gülüþü her þeye bedel,hiç korkmayýn,onlar bizim umudumuz,bizim geleceðimiz,büyüdðünde en büyük yardýmcýnýz o olacak
|