Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Endiþe içindeyim lutfen yardým
27 Kasm 2024 - 07:37:27 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Endiþe içindeyim lutfen yardým  (Okunma Says 5403 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
Nurcin
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« : 11 Mays 2017 - 23:19:50 »

Selamlar.. 39 yaþýndayim  bundan  40 gün önce  donör olarak karaciðer  transplantasyonu oldum. 20 gün  sonra  akcigerimde plevral efüzyon  oluþtu.  Bununla mücadele ederken  2 bacagimda da uyusma baþladý.  Ilk önce  çok  ciddiye almadým.  Avelox  diye bir antibiyotik  içiyordum yan etkisi olabilecegini düþündüm 4. Günden  sonra ilaci kestim. Ama üzerinden  15 gün  geçti  ve benim  bacagimdaki uyusmalar gecmedi. Üstüne  sol kolda da baþladý.  2 gündür de boynumda agri basladi. Bugun nöroloji doktoruna  gittim.  Beyin boyun  ve omurilik  mr c
Ri istedi.  Ms olabileceðimi söyledi.  Cok endiþeliyim lütfen  bilgilerinizi paylasir misiniz ? Hepinize  çok  geçmiþ  olsun.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 12 Mays 2017 - 13:20:01 »

Çok geçmiþ olsun.Nörolog ms tanýsý koydumu mr çekim sonuçlarý mý bekliyorsunuz? Belki ms bile deðildir ama ms isede doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapacaktýr.Tekrar haberleþiriz bizler burdayýz
Sura
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« Yantla #2 : 15 Eyll 2017 - 13:18:43 »

Çok geçmiþ olsun.Nörolog ms tanýsý koydumu mr çekim sonuçlarý mý bekliyorsunuz? Belki ms bile deðildir ama ms isede doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapacaktýr.Tekrar haberleþiriz bizler burdayýz
Uyuþmalar farklý sebeplerden de olabilir doktorunuz teþhis koymadan endiþe etmeyin . Hastanede çalýþýyorum mr bölümünde hatta ms? tetkiðiyle gelen herkes ms çýkmýyor emin olun geçmiþ olsun
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

17 Austos 2024 - 18:06:22