Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Plak ve Ms
27 Kasm 2024 - 09:36:24 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Plak ve Ms  (Okunma Says 7126 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
kadirbest
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« : 12 Temmuz 2017 - 17:25:55 »

Arkadaþlar MR incelemesinde Plak gözukmeyip de ms hastalýðý olan var mý burda ?
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 12 Temmuz 2017 - 17:31:46 »

BOS ve diðer tetkikler yapýldýmý? Plak gözüküp ms olmayanda var. Tek ölçü mr deðil bu yüzden
kadirbest
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« Yantla #2 : 12 Temmuz 2017 - 17:43:20 »

BOS ve diðer tetkikler yapýldýmý? Plak gözüküp ms olmayanda var. Tek ölçü mr deðil bu yüzden

Ya bende her sey ms hastaligina hafif duzeyde 2 ay once mr lar temiz cikti simdi yorgunluk basladi sabah kalktigimda yorgun uyaniyorum ondan sordum yine doktora baþvuracaðým
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #3 : 12 Temmuz 2017 - 17:51:37 »

Ms konusunda uzman býr dr diðer tetkikleride yapýp bu konudaki endiþelerine cevap verecektir.
DEVRÝMM
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 42

« Yantla #4 : 13 Temmuz 2017 - 01:13:43 »

Merhabalar,
benim de MR da belirgin birþey yok,daha doðruusu MS de olan tipik plak denilen þey yok daha farklý þeyler var mesela ileri derecede görme sorunu yaþýyorum 3 kez vep çekildi üçüde sýkýntýlý ama bana hala bir taný konulamadý takip edicez dendi belli periyotlarla MR  çekiliyor.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #5 : 13 Temmuz 2017 - 16:20:08 »

BOS tetkiki  yapýldýmý?
Sura
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« Yantla #6 : 15 Eyll 2017 - 13:16:00 »

Merhabalar,
benim de MR da belirgin birþey yok,daha doðruusu MS de olan tipik plak denilen þey yok daha farklý þeyler var mesela ileri derecede görme sorunu yaþýyorum 3 kez vep çekildi üçüde sýkýntýlý ama bana hala bir taný konulamadý takip edicez dendi belli periyotlarla MR  çekiliyor.

peki belden sývý alýndý mý büyük ölçüde teþhis bu sývýdan sonra konuluyormuþ bende hastane de çalýþýyorum vep de çekildi bende kan tahlilide yapýldý temiz çýktý ama 1 plakla ataklarým vardý emin olmak için belden sývý aldýlar sonra teþhis kondu. 1 olan plak ilaç kullanmadým 4 plak olmuþ bence sakýn ihmal etme geçmiþ olsun.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

17 Austos 2024 - 21:16:17