Merhaba. Bir sabh kalktm herseyi cift goruyorum bekledim bekledim 3 4 saat bekledim gecmedi. Esimi kaldrip goz doktruna gittm 2 saat inceledi hersey normal. Tek gozumu kapatinca tek ikisi acikken cift. Nitlojiye gitmn gerek dedi. Ertesigun gittim emar cekti acil bazi plaklar var universite hastanesine gitmen gerek dedi. Ayni gun kocaeli uni. Randevu buldum gittm. Mr imi radyoloji bolumune yolladilar bide gozakan testi istedi. 1 hafta sonra tekrar gdip sonuclari aldim. Bu arada gormem duzeldi. Dr. Buyuk ihtiml emes ama ilacli emar boyun emari istedi. Yarin baska hastanede cekilip pazartesi fakulteye goturcem. Fakultede acil durumlara 1 bucuk ay normal randevu 4 aya veriliyormus! Baklm ne olcak hayirlisi olsun ama ailem yikik sekilde onlara uzuluyorum kendime degil😕
Normaldir ilkin herkeste bi þok oluyo.sonra herkes kabullenip köþesine çekiliyo,hayat normale dönüyo ve sen ms in ile baþbaþa kalýyosun.ailen için üzülme yakýnda kabullenecekler..atak gelmediði müddetçe senin içinde herþey normal olucak ama..atak gelince gene bir þok....