iko
|
|
« : 17 Temmuz 2007 - 11:13:41 » |
|
Serdar Ortaç MS mi?
Serdar Ortaç'ýn tedavisi imkansýz MS hastasý olduðu ve gizlice doktor kontrolüne girdiði öðrenildi.
17.07.2007 07:37 Ünlü popçu Serdar Ortaç'ýn tedavisi imkansýz Multipl Skleroz hastasý olduðu ve gizlice doktor kontrolüne girdiði öðrenildi.
Albümleriyle milyonlara ulaþan, besteleriyle birçok þarkýcýyý ünlü yapan Serdar Ortaç'ýn Multipl Skleroz hastalýðýnýn pençesine düþtüðü iddia edildi. Son dönemde hareketli görüntüsünden oldukça uzaklaþtýðý gözlenen Ortaç'ýn gizlice hastalýðýn tedavisine baþladýðý da öne sürüldü.
Sürekli muayeneye gidiyor Ortaç'ýn Ýstanbul Üniversitesi Týp Fakültesi öðretim üyelerinden Prof. Dr. Mefkure Eraksoy'un Baðdat Caddesi'ndeki muayenehanesinde tedavi olduðu öðrenildi. Tedavisi mümkün olmayan MS hastalýðý, hastalarýn yüzde 15'ini 10 yýl içinde tekerlekli sandalyeye mahkum ediyor.
MS nedir? Türkiye'de 30 bin kiþinin yakalandýðý Multipl Skleroz hastalýðý, özellikle 20'li ve 40'lý yaþlarda görülüyor. Hastalýðýn en önemli belirtileri ise halsizlik, karýncalanma, kas sertleþmesi, bozuk konuþma, baðýrsak ve mesane problemleri, cinsel iþlev bozukluklarý...
Ortaç hasta mý!
Serdar Ortaç'ýn Multipl Skleroz hastasý olduðu ileri sürüldü. Sinsice ilerleyen ve tekerlekli sandalyeye mahkum eden MS'in tedavisi yok.
O besteleri ile Türk pop müziðinde çýðýr açtý, yüz binlerce hayraný onu baðrýna bastý. Ancak, alkýþ yaðmurlarý altýnda her döneme damgasýný vuran albümler çýkartan Serdar Ortaç ile ilgili bir iddia, yürekleri daðladý. Ünlü sanatçýnýn, Multipl Skleroz (MS) hastasý olduðu ileri sürüldü.
Uzmanýna gidiyor
TAKVÝM
Bir çeþit merkezi sinir sistemi (beyin ve omurilik) rahatsýzlýðýna yakalan Ortaç'ýn, tedavi olmak için dünyaca ünlü Prof. Dr. Mefkûre Eraksoy'a gittiði iddia edildi. Ünlü sanatçýnýn, Eraksoy'un Baðdat Caddesi'nde bulunan muayenehanesine gittiði ve tedavi gördüðü belirtildi. Ýstanbul Üniversitesi Týp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalý Öðretim Üyesi Prof. Dr. Mefkure Eraksoy, MS tedavisi alanýnda dünyanýn en önemli hekimleri arasýnda yer alýyor.
haberturk.com'dan alýnmýþtýr.
|
|
« Son Dzenleme: 17 Temmuz 2007 - 11:16:20 Gnderen: iko »
|
|
|
|
|
kivo
|
|
« Yantla #1 : 17 Temmuz 2007 - 12:03:27 » |
|
yaa inþallah yanlýþ bilgidir
|
|
|
|
HATIRLAR MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
|
|
|
@rzu
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 1
Mesaj Says: 450
yaþadýðýn her gün özel bir fýrsattýr
|
|
« Yantla #2 : 17 Temmuz 2007 - 17:35:00 » |
|
umarým yanlýþ bilgidir.ama olabilirde herþey insanlar için.sanki bizlerden bi yaratýkmýþ gibi bahsetmiþler yazýk...
|
|
|
|
yaþadýðýn hergün için yaradana þükret
|
|
|
Ugurbocegi
|
|
« Yantla #3 : 17 Temmuz 2007 - 18:48:59 » |
|
Arkadaþlar umarým gerçekten yanlýþ bilgidir fakat hatýrlarsanýz serdar ortaç ceza evine girdiði dönemde gözleri aniden görmemeye baþlamýþtý bununla bi baðlantýsý olabilirmi acaba
|
|
|
|
Özür bir borç gibiydi en zor ödenen hali,kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin...!
|
|
|
civiler38
|
|
« Yantla #4 : 17 Temmuz 2007 - 19:26:46 » |
|
ARZU SANA KESÝNLÝKLE KATILIYORUM.SIRF REYTÝNG AMACIYLA HEM HASTALIÐI HEMDE BÝZLERÝ ÝÐRENÇ YARATIKLARMIÞIZ GÝBÝ GÖSTERMÝÞLER.TABÝ BUNLARI YAZARKEN MSLÝ ÝNSANLAR HÝÇ GÖZÖNÜNE ALINMIYO.BENDE YEMÝN EDERÝM BU GAZETEYÝ BÝR DAHA KÝMSEYE ALDIRMAM(BEN ZATEN OKUMUYORUM)...
|
|
|
|
GOD WÝLL BE JUSTÝCE...
|
|
|
Under_Attack
|
|
« Yantla #5 : 17 Temmuz 2007 - 20:19:34 » |
|
haber yalanlandý. ne oldugunu bile bilmiyormuþ
|
|
|
|
|
|
|
iko
|
|
« Yantla #6 : 18 Temmuz 2007 - 12:08:33 » |
|
'MS hastasý deðilim'
Serdar Ortaç, MS (Multipl Skleroz) hastasý olduðu ve bir klinikte tedavi gördüðü iddialarýnýn doðru olmadýðýný söyledi. Gazetelere bu açýklamayý yolladý: 'Bu haber kesinlikle asýlsýzdýr. Adý geçen doktoru tanýmamakla beraber, hiçbir þekilde görüþme yapmadým. Þahsýmý, kariyerimi ve özel hayatýmý etkileyen, aslý olmayan bu haberin yapýlmasýnda doðrudan baðlantýsý olan kiþilerle ilgili hukuksal süreç, þahsým tarafýmdan bugün itibariyle baþlatýlmýþtýr.'
superonline.com
|
|
« Son Dzenleme: 18 Temmuz 2007 - 12:10:06 Gnderen: iko »
|
|
|
|
|
kivo
|
|
« Yantla #7 : 18 Temmuz 2007 - 17:37:02 » |
|
bunnlar nasýl hasta beyinli yasaklý kelime insanlar yaa terbiyesiz it herifler
|
|
|
|
HATIRLAR MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
|
|
|
ceren
|
|
« Yantla #8 : 19 Temmuz 2007 - 00:33:59 » |
|
bu ne sacmalýk yaa kivo katýlýyorum
|
|
|
|
|
|
|
dadaylý
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 2
|
|
« Yantla #9 : 19 Temmuz 2007 - 22:13:36 » |
|
valla ben çok üzüldüm niyemi serdarr ortaç ms olamazmý .bize yakýþtýda serdara yakýþamazmý sanki dokunulmazlýðý var hayýr ondada deðilimde neden ms hastalýðý bu denli acýmasýzca anlaþýlýyor bu haber öncesi ms i ben grip gibi görerek kendime belkide moral veriyordum ama þimdi ms den korktum valla .......yazýk bizleri dibe vurdular
|
|
|
|
|
|
|
carpediem
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 2
|
|
« Yantla #10 : 20 Temmuz 2007 - 09:13:19 » |
|
BU NASIL VÝCDANDIR ANLAMIYORUM.ÝNSANLAR BU KADAR DUYARSIZ BÖYLESÝNE MERHAMETSÝZ NASIL OLUYOR.BENDE HABERÝ OKUDUÐUMDA ÇOK ETKÝLENDÝM.HEMEN HASTALIÐIMIN SÜRESÝNÝ HESAPLADIM.BU HASTALIÐA SAHÝP ÝNSANLARINDA BU HABERÝ OKUYABÝLECEÐÝNÝ NASIL DÜÞÜNMÜYORLAR.SERDAR ORTAÇ'IN MS OLMADIÐINA SEVÝNDÝM.AMA HABERÝ OKUDUÐUMDA AKLIMDAN BU KADAR POPÜLER SEVÝLEN BÝRÝ BU HASTALIÐA YAKALANIRSA BELKÝ BÝZLERÝNDE SIKINTILARINA,HÝSLERÝNE TERCÜMAN OLUR DÝYE DÜÞÜNMEDÝM DESEM YALAN OLUR.NÜKHET DURUDA MS HASTASI.AMA BU SIKINTILARI YAÞAYAN BÝR ÝNSAN OLARAK BÝZLER ÝÇÝN NE YAPTI.HERKEZÝN GÖZÜ ÖNÜNDE OLAN MEDYATÝK BÝR ÝNSAN .MS'Ý ÝNSANLARA ANLATAMAZMI 'BEN ÝYÝYÝM AMA ZOR DURUMDA OLAN MS'LÝ DOSTLARIMDA VAR SIKINTILARI ÞUNLAR,ÞUNLAR DESE NEYÝ EKSÝLÝR. BENÝM BU HABERE GERÇEKTEN ÇOK CANIM SIKILDI GAZETEYE ONLARI KINAYAN BÝR MAÝL ATICAM.SÝZLERDE BANA KATILIN.ONLARA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELÝM.
|
|
|
|
ÇOCUKLAR ÝNANIN,ÝNANIN ÇOCUKLAR. GÜZEL GÜNLER GÖRECEÐÝZ, GÜNEÞLÝ GÜNLER !!!...
|
|
|
cagla
|
|
« Yantla #11 : 21 Temmuz 2007 - 14:32:22 » |
|
serdar ortaç için evt üzüldüm ama serdar ortaç oldugu için degil bi insan oldugu için!!!biz nasýl ms olabiliyosak o da dogal olarak olabilir!!haber dýgru mu onuda bilmiyorum gerçi...gazateyi okudugumda bende çok üzüldümm ilk seyfaya serdar ortaç MS mi bi de kocaman yazmýþlar ne yanii bu kadar mý kötü bi hastalýk mý sanki sey yazmýþlar serdar ortaçýn 2 günlük ömrü kalmýþ gibi...hoþlaþmadý yazýdan hiç moralim bozuldu çok
|
|
|
|
küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
|
|
|
dilekduygu
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
Mesaj Says: 149
|
|
« Yantla #12 : 31 Austos 2007 - 02:31:14 » |
|
arkadaþlar ben baþka bi yazýmda da belirtmiþtim gerçi ama burda okuyunca tekrar sinirlendim.MS haberi çýktý sonra kendisi açýklama yaptý ben bu hastalýðý internetten araþtýrdým çok kötü allah onlara yardým etsin benim gibi býrakýn hoplayýp zýplamayý onlar hareket dahi edemiyomuþ demiþ.Bu çok kötü iyi olan da var aramýzda kötü olanda durumu bu kadarmý kötü anlatýlýr hastalýðý bilmiyorsun doðru düzgün niye yorum yapýyosun?
|
|
|
|
|
|
|
yarenin
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #13 : 05 Eyll 2007 - 15:08:25 » |
|
iyide arkadaslar niye durup duruken serdar ortac ms hastasi diye bir haber ciksinki??? sizce ates olmayan yerden duman cikarmi biraz düsündürücü tabiki varsada allah sifasini versin hem ona hemde bizlere!!
|
|
|
|
|
|
|
De-jA-Vu
Asil Üye
Teþekkür Sayýsý 9
aDaPTe_oLaMýYoRuM
|
|
« Yantla #14 : 05 Eyll 2007 - 17:53:00 » |
|
Evt bu haberi ben de okumuþtum hatta öslemle yorumda yapmýþtýk . Ýnþallah deðildir diyorum isterim ki kimse ms olmasýn ... Dilek yazdýðýn yorumu dinlemedim ama bence büyük hata etmiþ madem hastalýk hakkýnda birþey bilmiyorsun sus be kardeþim neden konuþuyorsun ki ! ßence bu haberin çýkma nedeni serdar ortaç' ýn mefkure eraksoy' a gitmesidir. Mefkure hoca da Ms denilince akla gelen ilk kiþi olduðuna göre gazetecilerin yakýþtýrmasý olarak niteliyorum ...
|
|
|
|
|
|
|
|