Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
YARDIMMMM
01 Kasm 2024 - 20:25:07 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: YARDIMMMM  (Okunma Says 11530 defa)
0 ye ve 4 Ziyareti konuyu incelemekte.
yarenin
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 6

« Yantla #15 : 04 Eyll 2007 - 20:15:48 »

Arkadaslar bende burda yeni üyeyim ve bir seyler yazma ihtiyaci hissettim bu konuda, herkez yasi oldugu süredir yasiyor ama MS bizlere sonradan katilan bir misafir gibi anliyormusunuz,bende 3 yili askindir ms hastasiyim iki yil boyuncada interferon (igne) kullandim, 2 aydirda kullanmiyorum, ilk atak gecirip hastaneye yatip ms oldugumu ögrendigimden beri hic atak gecirmedim gecirecegimede inanmiyorum cünki herseyin basi stress ve bu hastaligi kafaya takarsaniz hicbir tedavi yöntemi atak gecirmenizi önlemez.Ben mesela yok ms hastasiymisim yok bir cogu yillar sonra tekerlekli sandalyeye bagimli kaliyormus umrumda bile degil takmiyorum aklimin ucundan bile getirmiyorum, tavsiyem sizde öyle yapin yasadiginiz hergünü her saniyenin tadini cikarin bunun bir nimet oldugunu unutmayin sonucta hersey allahtan gelir dualarinizi eksik etmeyin, hoscakalin
yasoo06
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 335

« Yantla #16 : 06 Eyll 2007 - 15:07:39 »

gecmis olsun arkadasim
ilk rahatsýzlandýðýmda yani teþhis kondugunda çok yoðun yaþadým MS i sekiz ay sürdü etkileri üzerimden geçmedi. daha sonrasýnda iki yýl atak gecirmedim... iki yýlýn sonunda 3ay beþ ay arayla atak gecirdim ama bu ataklarým çok usluydular... kimisini kitap okurken hiçbirþey anlamadýðýmdan anladým... kimisinide can sýkýntýsý olarak gecirdim... ama fazla kafama takmadým hic bir zaman geçti gitti... yine arada geliyor o da gidecek diye bekliyorum... gidiyorda... canýný sýkma morlini yüksek tut arkadaþým
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

20 Temmuz 2024 - 22:44:54